LÖPNING & TRÄNING,  RESOR & SEMESTER

LÖPARHOTELL HBG & GB

NU är de äntligen bokade! Hotellen där jag & maken ska bo på under Helsingborg marathon & Göteborgsvarvet!

140721_2
Jag bokade Mollberg inför maran i Helsingborg. Har ju aldrig varit där trots jag har många fina vänner från HBG/Skåne!  En av dem alla är Åse  som bor där! Jag hoppas att jag ser henne, Lena Lagmark, Paulina fina,  & alla di andra skaunetöserna i hejarklacken!!! Kommer behöva all draghjälp i världen!140721_1
Till Göteborgsvarvet bokade jag den anrika poshuset som så sent som 2014 invigdes som hotell under det givna namnet “Hotell post” med pool på taket! Hur nice blir inte det i maj -15 att före och efter en halvmara simma runt i den med älsklingen ;)

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *