löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  lopp,  mot maran,  träning

LÖPARLOPP & 2015 MÅLSÄTTNINGAR

Nu är det dags att boka in lopp inför säsong -15! Bokat & klart för min del är Göteborgsvarvet & Tjurruset, två helt skilda lopp! Ett halvmaraton på asfalt och ett i okänd delvis obanad terräng. Och det är det som är det fina med löpning, man väljer själv hur och vart man springer.

HÄR har jag samlat ihop några lopp!

Har ett par mål inför kommande säsong, jag säger alltid att jag SKA bli snabbare & starkare… Säger samma sak i år! Starkare har jag blivit men det är med tyngdpunkt på att bli snabbare nu. Att bli starkare och få mer definierade muskler är relativt lätt. (allt är relativt) Tantgympa is tha shit! ;)

Ett annat mål är så klart att göra ett maraton! Det är dags nu. Distanspers är i dagsläget 30 km. Jag vill så mycket mer, helst en ultra men jag tror att målet kommande år får bli en mara.
141228_3
Februari 2014
141229_9
Så, vilka är era målsättningar inför 2015?

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *