Gotland,  LIVET,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  mot maran,  NÖJE,  RESOR & SEMESTER,  TIPS,  träning

GOTLANDSEMESTA – del 7 Löpningen på ön ♥

Av de sju dagarna vi tillbringade på Gotland så joggade vi fem! Så underbart att ställa klockan, hoppa i löparkläderna och ut på en liten upptäcksrunda!  140828_3
Längst Brissunds strand tog vi oss via den vackra stenstigen, till Själsö hamn, genom lammhagar (ja fåren heter lamm på Gutarnas ö). När vi vände hem sprang vi på den lite större asfalterade vägen. Lång backe upp alltid bra för att ta ut sig lite extra vid kortdistans.
140828_2
En annan dag sprang vi på stranden, härligt tungt men ack vad fort de kilometerna gick i denna miljö! Vi rundar Krusmyntagården och tar asfaltsvägen hem. Progressiv löpning inte helt oväntat.
140828_1
En morgonjogg till Själsö bageri för inköp av Levainbröd. Lagom tur vi tar asfalten under våra fötter först och kan njuta av havet på vägen hem.
140828_4
Lite längre löpning norröver längs stranden, otroligt vacker skog och vi springer längst en klint på hemvägen.
0060
Vackrare löpning kan man inte få! Brissundstrand.
0058
Den sista dagen är vi i Visby och vi har hela resan sagt att vi måste springa runt ringmuren! Sagt och gjort, ett underbart väder och knappt fyra km senare så är det klart. Vi är ringmurslöpare ;) Vi tog varvet runt hamnen (start/mål) och hade en riktigt bra backe invid Scandic hotell uppför innan vi nådde muren. Sedan var det ren njutning. Fotade med mobilen och maken filmade. Man vill inte att det ska ta slut.
0059
0057
0062
Sammanfattningsvis, Gotland, vilken ö att springa på! Även om vi inte sprang på så många olika platser så finns det potential att kunna köra ett Gotlands runt a´la löpning som semesterplan i framtiden! Löpningen på ön var m a o helt fantastisk!

Fortsättning följer…(länk till del 8)

Detta är del 1 av 13 av min inspirations & informationssidor om Gotland! För att hitta alla delar, gå till startsidan och sök på GOTLAND eller klicka bara HÄR!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *