.RECEPT & MAT,  fisk,  kött,  LIVET

JOBBE JOBBE & LITE MATINSPO

Nu är det full fart här så jag hinner inte ens förbereda tidsinställda inlägg längre! Men nu har jag lunchrast så nu passar jag på! Det gäller att vara disciplinerad när man har kontoret hemma ;)

Men jag älskar att jobba och när man vet att det finns ett slut på detta så är det helt OK! Roligt att vara med och bygga upp någonting för alla företagare i kommunen!
Har knappt hunnit fotografera med systemkameran denna vecka, förutom den underbar stora månen igår kväll när vi var ute på hundpromenad grabbarna grus & jag.
Så det får bli lite mobilfoton!
Håll till godo!
141009_1
Gjorde en enkel med såååå god middag i veckan! Torskrygg med pressad potatis , skirat smör och så den goda kryddan vi köpte på krusmyntagården när vi var på Gotland i somras! (Kommer mer foton och inspiration från Gotland snart!) Maken bjud på “rosa bullar”, ni stödjer väl kampen mot cancer?141009_2
Vare sig man är ute på långdistanslöpning eller jobbar järnet så är det praktiskt med långkok i ugnen! Det blev pulled pork igår till middag och jag passade på att baka surdegspita och bröd av den nya surdegen jag satte i förra veckan! Bra med nya infrysta surdegar. I denna sats hade jag i solrosfrön och riven morot! Gott!

Imorgon får ni tips på vad man kan göra med överbliven pulled pork, ni har redan ett tips på min goda paj här!

141009_3

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *