mode,  MODE & SKÖNHET,  shopping,  skönhet

WHAT TO WEAR?

Bland allt julklappsshoppande på orten och på nätet så är det rätt trevligt att passa på att shoppa lite nytt och festligt inför stundande storhelger! Kan hända att jag klickat hem något av de här plaggen accessoarerna…

141217_2

När det gäller julklappar så är vi KLARA!!! Så himla skönt! Nu återstår bara den mysiga stunden med klappinslagningen! För att inte tala om vår tradition vi har på kvällen innan jul! Sista fixet med maten, plocka fram tomtefika och naturligtvis till renen! ;) Man kan aldrig bli för gammal för dessa traditioner! Sedan smusslar vi in alla klappar under granen och stänger våra glasdörrar till vardagsrummet….

Nåväl, ett par dagar tills dess, ha det gott så länge!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *