.RECEPT & MAT,  dessert,  tillbehör dessert

LIMEGELÉ

Här är receptet på limegelén jag gjorde till nyårsdesserten! Del tre av alla små desserttillbehör som ni fått under dagen! Mandarinpannacottans recept kommer imorgon tillsammans med den superenkla dumle á la gingerbreadfluffen jag även gjorde till.

Limegelé
Du behöver

2 st gelatinblad
1 dl vatten
0.5 dl socker
2 st limefrukter

Gör så här
Lägg gelatinbladen i blöt, koka ihop socker, vatten och skal samt saften från limefrukterna. Krama ur gelatinbladen och lägg ner i blandningen. Ställ kallt. När gelén svalnat skär upp i kuber och använd som dekoration.
150107_7

Hade tyvärr ingen bra bild bara på gelén. Denna kan varieras i oändlighet och smaksättas med vad man vill. Läckert inslag i en dessert som innehåller många olika smådesserter. Som en desserttapas!

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *