hallen,  HEMMA HOS,  LIVET

TORSDAGSFRID & I RÖJARTAGEN

Nu rasar dagarna och veckorna iväg tycker jag. Och faktiskt så tycker jag känna höstens antågande! Ljumma vindar dock men lite regn har vi allt fått denna vecka.

Jag vill ha höst nu! Jag är höstbarn ju!

160930_2

Har påbörjat en lite rockad här hemma och röjt iväg en massa skor och ytterplagg. Fixat och organiserat och är nöjd över det. Förstår bara inte varför man hamstrar på sig saker? Nu är det snyggt och rent! Så som min hjärna trivs bäst med. Kaos och oordning är ingen bra kombo när man har hemmakontor, visst kan man stänga igen tvättstugedörren men det finns där över hela tiden alla urväxta skor, kläder och vad är det vi förvarar i skåpen?

Nästa vecka tänkte jag sätta tänderna i min “julbod” som vi kallar den….Blivit överfull med sparade saker allra helst efter sista dottern som flyttade ut för x antal år sedan. Nu ska jag ha tillbaka den så att jag kan njuta av mina julsaker och annat. Hahaha!

Nog om städ nu avslutar vi kvällen med välförtjänt serietittande, det var ett tag sedan vi tog oss tid! Just nu är det “The Killing” säsong 4 men annars snurrar vi runt på de andra också! Såg att det är många svenska serier som spelas in nu och även den fjärde säsongen av Bron som är så bra!

HÄR hittar ni min megastora lista på tv-serier!

Nu önskar jag alla en riktigt skön helg! Dyker kanske in med något smarrigt recept på nötcremésgifflar om någon vill ha?

160930_3

Nystädat hem och recycling av förra veckors rosor hamnade i hallen tillsammans med lite nytt. NU ska jag vardagslyxa med fötterna högt och något smarrigt att äta!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *