LIVET

HEMMA!

Nu är vi hemma sedan vår underbara semester på Fuerteventura! Man kastas in i och tillbaka i alla jobb och att köra städ och damning!! Alltså hur mycket kan det bli på en vecka? Vi hade ju husvakten som bodde här hemma (sonen) som skött sig exemplariskt och hållit rent (förutom att damma).

Tvättar all tvätt, ett måste här hemma för att komma in i vardagen och vi avskyr ouppackade väskor! Tvätta och packa upp bums, ordning återställd. Så mellan tvätt, städ och jobb på hemmakontoret så försöker jag komma i fas. Ladda över alla foton och filmer till datorn samtidigt och vara lite “all over the place”.

Hinner inte så mycket mer än till halv tre då det är dags att sätta sig i bilen och resa till Stockholms filmskola och repetera inför filminspelning. Galet kul att få jobba med stjärnskottet Elin Övergaard igen som regissör!

HEMMA!

Vi hyrde bil i ett par dagar och tog oss genom landet. och vi har sett så många vackra och coola platser! Ska berätta om ALLT! (nästan) i kommande inlägg. Älskar att göra mina reseinlägg inte bara för er utan även för oss.

Fridens!

Share Button
2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *