HEMMA HOS,  lounge

LOUNGEN -hela familjens lekplats

Vår villa har under alla dessa… 19 år vi bott här (hjälp så fort tiden går) har genomgått många förändringar utefter familjens förutsättningar, behov och barnantal.  Som mest var vi sex personer boendes här. Våra fyra barn och maken och jag.
Vi valde att bygga ut när nummer fyra var på väg och det är det bästa vi gjort! Massor av yta att vara på och barnen har alltid haft sina egna krypin. Nu när döttrarna flyttat så gör vi sällan om. Och då menar jag slår bort väggar, sätter upp väggar, slår ut väggar, sätter upp…. Haha ja ni förstår! Älskar ju heminredning så det kommer jag nog aldrig sluta med! Förändring är roligt även om jag är kräsen och hoppar inte på nya flugor titt som tätt utan håller mig till vår stil. På övervåningen hade vi förut för hundra år sedan känns det som ett allrum och fyra sovrum, förråd och badrum. Men när äldsta flyttade tog vi bort ett av rummen och fick en stor lounge istället.
I dagsläget kallar jag det för hela familjens lekplats. Vi har hemmagym, tv med spelkonsoler, mysig “mormor” läshörna. Dessutom så spelar vi innebandy här under kalla vinterkvällar och har fungerat många timmar som dansbana också…
150312_10
Min “mormors” hörna, här ska jag sitta och läsa sagor för barnbarnen…
Men, detta är en gammal bild! Skåpet har flyttat in till mitt nya kontor/gästrum och ersatts av en annan förvaring. Får visa sen. Kör retrostil på Loungen, med blandning av lite nytt. Affektionsvärde på fåtöljerna och lite annat. Fotografierna i bästa Andy Warholstil har jag gjort.
150312_11150312_8
Inspirerande inredning som inspirerar! Hoppas ännu mer inspirerande föremål för komma upp på tavlan snart!
150312_7
Ja i vår familj är det heeeelt naturligt med ett riktigt innebandymål på ovanvåningen! Tur att alla spelar.150312_5
Finaste och mest kultigaste lamporna i fönstret är arvegods. 150312_6Inte helt fel med ett hemmagym, det är här jag kör lite tantgympa och tabataintervaller… Vår viktväst är ett roligt partytrick, vi säger att det är en skottsäker! ;)

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *