löpar/sportmode,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  MODE & SKÖNHET,  träning

5 KM & PÅ MIN KROPP

DEN känslan,
man är endorfinhög och så tillfreds med sig själv, en lätt träningsvärk efter tisdagens tabataintervaller och gårdagen 5 km i benen.
Den känslan är oslagbar.

Även om det “bara” var 5 km så var det precis vad min kropp behövde. Det räckte efter två veckors halsont.
Jag är fortfarande nöjd med min klocka, mjaaa ska jag nu klaga lite så tycker jag att uppstarten och lokaliseringen av satelliter är en aningens trög… Makens är snabbare…

På min kropp hade jag en blandning av allt och ingenting… Börjar bli sugen att köpa lite vår/sommarnytt nu och har surfat runt och SS15 ser lovande ut! Finns en massor av gobitar att klä sin lekamen med därute!

150416_1#Underställströja Bagheera #tights CRAFT #Tisha & bandana “The run” Skaffa din egna genom att deltaga HÄR! #Kompressionsstrumpor Gococo #Hörlurar Sennheisen/Adidas #Mobilficka Belkin #GPSklocka Garmin forerunner

Vilka är dina favoritlöparkläder?

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *