.RECEPT & MAT,  förrätt,  HÖGTIDER,  påsk,  skaldjur

SKAGENCHEESECAKE i pepparkasformar

Här kommer en variant på min räktårta/skagencheesecake jag gjorde i påskas. Samma ingredienser bara ett annat sätt att utforma och presentera dem på. En rolig och mycket uppskattad detalj på buffébordet! Gör dessa till midsommar vettja!

Grundreceptet hittar ni HÄR!
150408_29
Börja med att göra skagenröran enligt receptet. Mixa kavringen med smöret till en fin deg och tryck ut i pepparkaksformar som du lagt på plastfolie. Lämna en bit där skagenröran ska hällas i. Ställ kallt en stund. Fyll på med skagenröran och ställ kallt igen. Vid servering tar du fram dessa gubbar och serverar tillbehören på sidan om. Räkor, crème fraiche, röd stenbitsrom, hackad lök, citron, majonnäs och  dill.
150408_28 150408_27 150407_12 150407_10

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *