TABBOULEH & GRILLAD BACONLINDAD SPARRIS
Trött på pasta, ris och potatis?
Testa denna goda Tabbouleh som har sina rötter i det Libanesiska köket.
Det som kännetecknar den är att den är bulgur och persilja!
I min hade jag i lite av det jag hade hemma.
Mina körsbärstomater som börjat att mogna, lök, bulgur, olja, persilja, gurka, mynta, pressad citron och salt och peppar.
Jag serverade Tabboulehn tillsammans med grillad kotlett, vitlöksbröd och baconnlindad sparris!
Baconlindad sparris
Börja med att snäppa av sparrisen så att den träiga delen försvinner. Det gör du lätt genom att ta tag i slutet av sparrisen och i mitten och böja den tills den går av. Koka i lättsaltat vatten tills de är nästan klara. Linda med tre skivor bacon. Lägg på grillen tills de är färdiga. Nomnom!
2 Comments
Eva
Mums!
admin
:)