.MORMOR SHOPPAR,  ♥ barnbarn,  FAMILJ,  JULEN,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

VINTERLÖPNING

Vilket winter wonderland vi här på ostkusten fick i natt!

Äntligen, så vackert och med gratis fyspass!
Igår så var jag bara tvungen ut på vinterlöpning det var -13 men med rätt lager på kroppen så njöt jag av varje steg i solens strålar från den vackra blå himmelen!
141228_1 141228_2
Annars så traskar “ledigheten” på bra här hemma! Skönt med hemmakontor! Jobbar lite som jag vill! Nytt spännande projekt ska jag dra igång signerat bara mig snart! Kommer att bli kul och spännande för jag vill ha ombord så många som möjligt!
I matväg har det varit blandat allt från julmat till pulled pork, jag kan leva på julskinkmackor!!!! Och julgodis :)

I går hade vi lille lille mannen (barnbarnet) här hemma och myste på som den! Måste bara visa ett set som jag shoppade till julklapp till honom! Han är ju inte bara mormors lille tiger utan även filurig pirat! ♥
141225_1
Har hunnit med att piffa lite med nya textilier, faktiskt bara kuddvar som jag är helt galen i! Vilken tur att tomten visste precis vad jag ville ha! ;) Kommer foton på detta senare samt ett smarrigt recept på lingonglass och pepparkakskladdkaka!

Nu ska vi fortsätta att vara ledig här! Eller inte ;)

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *