löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

17 LJUVLIGA KM

En underbar dag med temperaturen precis  liggandes under nollan. Vi tog vägen, den asfaltiga bredvid vattnet och sedan in till höger och förbi betongfabriken och vidare in och genom ljuvliga ännu gröna skogen. Åter ut på asfalt och pass på vik vid skogsvägen in, ja precis där vi plockade herr höstkantarell och sa att HÄR ska vi springa!

Solen följde oss tidvis och strilade sina solstrålar genom skogen, ut på åkern och pass på en väg vi aldrig sprungit förut. Utförs och hej där ser vi en hund med sona tvåbentingar vi fortsätter vi är nära nu (fuskar med Google Map).

Upp upp uppförs vad kommer vi att få upptäcka?

Vatten så klart, utförs och vi är framme vid en vändplats, vacker, fridfull. Vi skrattar och njuter av vår nyupptäckta löprunda, vi har idag funnit en egen ny skatt. Sedan retur och över en åker ner till vår strand och tillbaka på bekant väg via Bullerbyn, skogsvägen där det säljs ägg, genom ljuvlig skog och sedan långsträckan innan vi åter kör på asfalt innan Garmin stannas på 17 km. En perfekt förmiddag innan det är dags att bege sig för att titta på äldsta sonens innebandymatch som de vann! Vi stannande och såg nästa match och hamnade hemma och åt sen middag runt 19:30 som jag förberett efter löpturen. Så mycket bättre och soft lördags kväll med lite julshopping och planering. En perfekt lördag m a o!

151121_2 151121_3 151121_4 151121_5 151121_6 151121_7 151121_8 151121_9 154421_1

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *