en halvmara i månaden,  LIVET,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING

EN HALVMARA I MÅNADEN APRIL 2018

Bästa starten på april blev det med en annandags halvmara! Bra inställning och en lugn tass med maken och snickers såklart!
Innan grötfrukost med marabougrädde (kvar sedan påskens enkla rulltårtbakelse), hallonsylt, socker och mjölk.

Innan skapade jag en helt ny spellista och bara slängde in random låtar från hits i dag och topplistan från Spotify. Tänkte lyssna på Träningspodden men valde att köra musik hela tiden mellan makens och mitt snickesnackande om allt mellan himmel och jord.

EN HALVMARA I MÅNADEN APRIL 2018

 

EN HALVMARA I MÅNADEN APRIL 2018

Fördelen att bo kustnära bara några meter från vatten! Så kul med handstående! Visa upp vår lilla stad på vårt vis! Kommer nog bli lite fler ställen så småningom. Alltså vår inbokade semester kommer nog vara fylld av handstående, huvudstående och bryggor haha!

Källör en riktig ikon här på orten! Ett gammalt kallbadsområde där societeten höll till på sent 1800-tal tidigt 1900-tal. De kom i ångbåt från Stockholm och kurade sig. En period användes huset till skola och nu håller ideella krafter på med att renovera stället så att det kan bli ett societshus, en plats att samlas på.

Ett av alla fina platser i Östhammar att öva handstående mot.

EN HALVMARA I MÅNADEN APRIL 2018

Gårdagens siffror. Najs!

 

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *