.RECEPT & MAT,  bakning,  frukost/frunch/brunch,  sylt/marmelad/curd

SCONES I MUFFINSFORM

Älskade helger med morgnar som bjuder in till sconesbak och tillbehör att det blir en riktigt vinterstudiomorgon! Gillar! Gillar!

Här ett tips på hur man kan variera sconesbaket. Samma ingredienser som i “den gamla vanliga degen” som ni hittar HÄR! Täckmuffinsformarna med bakplåtspapper och sedan är det bara att fördela degen i hålen. Grädda lite längre än de vanliga kakorna, man ser när de börjar att bli gyllene.

SCONES I MUFFINSFORM 151216_1 SCONES I MUFFINSFORM 151216_4

Servera tillsammans med en god sylt, Denna gång blev det med den hemmagjorda frysta jordgubbssylten, ost, avokado, chorizo, bacon och kaffe! Äggen var visst slut! HÄR hittar ni en supersmarrig jordgubbs/rabarbersylt!151216_5 151216_6 151216_5 151216_6

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *