.RECEPT & MAT,  bakning

HELGBRUNCH

Finns det något bättre en en lugn skön lördag eller söndag då man bakar scones, steker bacon och gör en krämig äggröra? Sedan inmundigas allt det goda till vinterstudion på tv:n. Lite av en mysig vintertradition här och nu är det ju supermysigt när vi äntligen fått riktig vinter med snö! Brunch eller frunch som vi säger här hemma också.
150202_11
Sist jag gjorde scones använde jag mig av receptet från ICA! Helt OK, nästa gång kommer jag att byta ut halva delen vetemjöl till havregryn.150202_12
Lättvispad grädde och någon form av sylt eller marmelad är ett måste till sconesen! Jag provade denna supergoda italienska marmelad på blodapelsin som jag fått av äldsta dotter. Supergod! Så ettt litet tips till er är Arance rosse från Baroni! Gudomligt god!150202_10
Jag åt två portioner av detta! Nomnom! Skulle kunna tagit lite frukt & grönt också ;)

Vilken är din favoritbrunch?

Share Button
 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *