en halvmara i månaden,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning,  veckans pass

EN HALVMARA I MÅNADEN -februari

Hej fredag! Vilken skön känsla det är att vakna och ha en ljuvlig “en halvmara i månaden” i benen! :) Oslagbar känsla!
Igår körde jag den andra detta år. Fortfarande halt på sina ställen men med skön vårkänsla med sol på blå himmel och fågelkvitter.
150227_3
Medan jag sprang så funderade jag ut några tips på vad man kan göra under en långpanna, vi var ute i ett tag, dessa långdistanspass ska gå långsamt och hålla på länge till skillnad mot dagen då det gäller, på ett lopp! Återkommer med mina tips i ett senare inlägg.

Och apropå lopp så har vi nu bokat in våra biljetter inför Göteborgs varvet! Känns såååå lång bort att köra en halvmara i tävlingsfart. Men det är drygt tre månader innan toppformen ska infinna sig.
150227_1
Denna veckans pass har sett ut som den föregående, just nu blir det inget hemmagym eftersom det inte hinns med. Denna vecka var det circelpass 90 min med friidrotten (jag gillar verkligen detta upplägg), innebandyträning, en vilodag och så halvmaran igår. Idag satsar jag på vila och så får det bli lite överkropp och en löprunda i helgen.
150227_2
Det är rätt fullbokat med jobb och aktiviteter men det är då som jag mår som bäst! Dessutom är det VM i Falun så det gäller att “hinna med” det också ;). Minns för två år sedan då vi var på Lugnets stadion som gick i väntans tider.

Nope, nu är det dags att tidsinställa detta inlägg för jag är redan iväg på jobb när det går live. Önskar er alla en riktigt fin helg med massor av träning, löpning, aktiviteter och så god mat såklart!

Share Button
 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *