.RECEPT & MAT,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  mellomacka,  mot maran,  träning

LÖPARHELG, MELLOMACKA & PITABRÖD

 

Hej måndag! Förra veckan hade vi sjukstuga men vi piggade på oss lagom till helgen då det var dags för Mello igen! Istället för att chips, dipp och en massa godis så blev det mellomackor & glass i stora lass här hemma! Inspirerade mig själv så det kommer att bli ett stående tema här under schlagerfestivalen!

Deltävling 1 # Räkmacka
Baugette som delades och smörades och på åkte krispig isbergssallad, gurka, gul snackpaprika, finstrimlad purjolök, cocktailtomater, ägg, räkor och avokado. Dressing är gjord på crème fraiche, finhacka dill, salt och peppar.
140103_2
#Mellomacka

Igår gjorde jag riktig “latmansmat” Pulled pork, som vanligt så gott! Till det bakade jag ett eget Pitabröd. Har testat ett par olika recept nu men detta är super då man gräddar brödet snabbt i hög värme med grilleffekt.  Återkommer med recept!
140103_3
#Pitabröd

Vi fick till två löppass i helgen också. Riktigt skönt!  Det var faktiskt “Löpningens dag” i lördags minsann! Vädret var inte riktigt så där vintergnistrande som det brukar vara så här i februari utan bjöd på regn, halka och 2 plusgrader. Men, det hindrar som sagt inte oss när vi är inställda på långdistans på söndagar.
140103_4
#Löparhelg

Denna vecka har vi firarvecka hos oss! Äldsta sonen fyller moppe så nu ska här fixat med lite mat och bak till den stora dagen!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *