FAMILJ,  jag & mor,  LIVET,  TIPS

MIN FIKAPOSTER

De som följer mig lite här och där på sociala medier har säkert sett att det dyker upp några sådana här foton lite då och….

MIN FIKAPOSTER

I snart fyra års tid (far gick bort en skolavslutning 2012) har jag och lilla mor träffats och ätit lunch och FIKAT ihop nästan varje vecka. Så mysigt och trevligt även om jag ibland är alldeles för stressad och den lille f-n på axeln tycker att jag har för mycket att göra… Men, som jag skrivit förut så just dessa stunder oväderliga när de skrivs in i minnets bok och den lille kan lätt sopas bort.

Jag blir varm i hjärtat av att kolla igenom våra foton på våra fikastunder <3

Det är tre år som jag har fotat vår fika på ovanstående sätt och det är verkligen kul för min mamma frågar alltid om jag inte ska fotografera dem. Det går på rutin nu. Så hon frågade vad ska du göra med alla bilder? Jag hade en take och lagom till hennes 82 årsdag i veckan så fick hon några utvalda på en poster som jag låtit tillverka.

Jag blev jättenöjd och mamma fick det där leendet, detta är ju “vår grej”. Min tvillingbror trodde först att det var reklamaffisch för choklad så det betyget för man vara nöjd med :)

160525_2
Mysigt hemma hos mor som fick en nydragen gädda :)

MIN FIKAPOSTER MIN FIKAPOSTER
Snygg va?!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *