.RECEPT & MAT,  altan,  HEMMA HOS,  kyckling,  LIVET,  LÖPNING & TRÄNING,  matsal

INDIANSOMMAR PROJEKT VILLA MALMBORG

…eller BRITTSOMMAR om man ska vara PK och Svenne. Jag fördrar uttrycket Indiansommar. Låter som mina barndoms somrar när man lekte indianer och cowboys.

Helgen har varit fartfylld och gett oss ett helt nytt hem! Nja nästan i alla fall! Utsikten vi numera har från matsalen är magisk! Är sjuk grymt nöjs över beslutet att sätta in två stora glaspartier. Ska visa bilder från projektet i ett senare inlägg! Har hunnit med att checka av många DIY projekt hemma i höst!

  • Sovrum med hotellkänsla -slutförde projektet i veckan genom att ta bort en sekretär som var fylld av ingenting och ersätta med hyllor och fåtölj.
  • Glas i matsalen (här ska vi även gipsa nytt, spackla och måla)
  • Kontoret/Valles vrå -Målat den stora Narniagarderoben vit. (Lite fix här så är det klart!)
  • Hallen – målat byrån, väggar ska renoveras, trappen ska målas.
  • Toalett undervåning -nya skåp och lampa check
  • Tvättstuga – Nya vitvaror, målat väggarna och golvet nytt check

Vädret sedan! Visst är den härligt att gå i linne och shorts och kratta löv, men samtidigt är det fel. Tiden är ur led och jorden mår inte bra. Blir så dubbelt.

Nåväl, innebandy ha stått på schemat för grabbarna också. En match hemma för 14-åringen och vi vann över Sirius i slutminut. Äldsta sonen debuterade i div 2 i A-laget igår också. Så spännande när de får chansen att visa vad de kan! Är viktigt med att lyfta och stötta spelare. Detta är ju mitt halleluljamoment som coach att peppa, pusha och inte se siffror i form av ålder utan mer i mognad.

INDIANSOMMAR PROJEKT VILLA MALMBORG

INDIANSOMMAR PROJEKT VILLA MALMBORG

INDIANSOMMAR PROJEKT VILLA MALMBORG

INDIANSOMMAR PROJEKT VILLA MALMBORG

Backintervaller i fredags och promenad i går, Naturen är vacker!

Middagsmat i bygget i lördags. Kyckling med massor av chili, vitlök, lime, ingefära. Ugnsbakade grönsaker. Så enkelt. Så gott!

Min utsikt! Kommer garanterat att flytta runt med mitt hemmakontor. Snart klart att sitta uppe, men här kommer bli galet mysigt när första snön faller. Liiiite jullängtan nu fast vi har inplanerat ett par roliga fester innan.

Okej då! En liten sneakpeek kan ni få ;) Lite bubbelbabbel från mig denna härliga måndag! Ska äntligen hämta mina renoverade ringar idag! Så glad att få slippa min stand-ins på ringfingret. Återkommer med tidsinställda inlägg från vår semesterresa som vanligt! Hoppas att ni inte tröttnat ännu för jag har knappt kommit halvvägs!

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *