.MORMOR SHOPPAR,  ♥ barnbarn,  FAMILJ,  TIPS

PERSONLIGA BARNBÖCKER

Här kommer ett tips till dig som önskar något personligt att ge bort till någon liten du känner. Vi gav barnbarnet två personliga barnböcker. Jag valde “min tigersaga” eftersom det går en liten röd tråd genom tigern…. Först och främst är han en liten tiger, de första plagg jag köpte till honom var ett set med Nalle Puhs tiger som motiv. Lite senare fick han Adidas overallen i tigermönster och nu en bok. I boken är det naturligtvis Valentin som är huvudpersonen tillsamman med sin mamma, pappa och morfar.

Den andra boken jag valde heter “Min julsaga” och där fick jag vara med. Passar väl bra eftersom mormor ääääääälskar julen ;)140617_4
Böckerna shoppade jag från Kiddoz som hade snabb leveranstid och bra support! Rekommenderas! :)

Nu är det dags att jobba sista arbetspasset innan mysig midsommarledighet med finaste familjen och släkten! Hoppas att ni får en underbar helg! Jag kommer att langa lite mobilfoton åt er här de kommande dagarna.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *