.RECEPT & MAT,  jag & mor,  LIVET,  soppa

JORDÄRTSKOCKSSOPPA & FÅNGA DAGEN

Vi hörs sen, vi träffas sen. Jamen nästa vecka… helg…
Sen…

Sen kan det vara försent.
Efter att min far gick bort i cancer för 1½ år sedan har jag och mamma träffats minst en gång i veckan för att luncha och fika ihop. Hittils på min arbetsplats, men nu när jag flyttat hem verksamheten ett par dagar i veckan så är det självklart min tur att få bjuda igen.
Igår mitt i kalasförberedelserna, vår äldsta son fyllde 15 år så slängde jag ihop en superenkel Jordärtskockssoppa och serverade den med knaperstekt bacon och smörgrillat bröd till lunch. Nomnom tyckte både mor och jag!
140206
#jordärtskockssoppa #älskade mamma som det alltid finns tid för.

Så tänk på det. Skjut inte upp saker, det gäller inte bara träningen eller att göra den där saken….
Eller bara något så enkelt att träffa någon man tycker väldigt mycket om.

Imorgon kan det vara försent.

Share Button

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *