♥ barnbarn,  ♥ kidsen,  ♥ vi,  bakning,  FAMILJ,  FEST,  LIVET,  tårta

DOPET

I lördags var det dags för vårt lilla barnbarn att döpas! Solen sken från en blå himmel och vindgudarna tog i för fulla muggar! Det blev ett vacker och nära dop. Som tur var fick man fotografera under hela ceremonin och det är grymt! Vet att många kyrkor/präster inte vill att det ska fotograferas utan man får ställa upp och fejka… Men som sagt detta var guld, i stort sett bara ögonblicksfotograferingenvilket jag gillar! :)

Och det lille gossebarnet fick namn efter sin gammelmorfar, morfar & farfar, så himla fint ♥
141617_1
Valentins yngsta morbror var korsbärare, hans faster och farbror fick det ärofyllda uppdraget att bli faddrar.
140617_2
Lugn och snäll så man blir fylld av förundran. Vacker virkad klänning som matchade fasters från Love forever.
140617_3

Jag bakade två Pinocchiotårtor till dopfikat som jag fyllde med massor av blåbär, björnbär, svarta vinbär, fyra liter jordgubbar och två liter grädde. Fick MVG och gästerna och det är inte så svårt med denna tårta! Det är liksom all inclusiv och väldigt somrigt.

Återkommer senare med tips på uppskattade doppresent som vi gav.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *