.RECEPT & MAT,  grillat/tillbehör,  kött,  tillbehör

HALLOUMIBURGARE X:A ALLT HAMBURGARENS DAG!

Lördag och inte bara det utan HAMBURGARENS DAG!

Finns det något godare en riktigt fullmatad hamburgare X:a allt?
Här kommer ett tips på vad jag hade på när jag monterade denna goding.
Testade det “nya” hamburgarbrödet brioche, så gott! Dock i minsta lagret ;)
160524_14
Valde högrevshamburgare som är så saftiga och funkar ypperligt om man inte har tid att göra egna som jag föredra men ska man hinna allt en söndag med trädgårdsfix, löpning och annat så år detta genvägen! Inte alls lika torr och tunn som de vanliga hamburgarna. Har tipsat om dessa burgare förut HÄR!

Vad hade jag då på min halloumiburgare?

Jo förutom 2 tjocka skivor grillad halloumi, 4 knaperstekta baconskivor, ett stekt ägg, en skiva cheddarost, lökringar, skivor av saltgurka, ketchup, bacondressing, krispig sallad och så högrevshamburgare! Till detta de roliga spiralpotatisprodukterna och ett iskallt glas cola! Ahhhh! Så göttigt! Testa detta i helgen och bara njut av alla smaker.HALLOUMIBURGARE X:A ALLT HALLOUMIBURGARE X:A ALLT HALLOUMIBURGARE X:A ALLT HAMBURGARENS DAG! HALLOUMIBURGARE X:A ALLT HAMBURGARENS DAG!

Share Button
 

2 Comments

  • Eva

    Jag har inte lärt mig äta halloumi ? Vilken köper du? Bacondressing, ej hört talats om, få ta och testa! Det där såg riktigt smarrugt ut ?

    • Ann

      Jättegott med Halloumi Eva! De senaste gångerna har jag köpt COOPS de funkar finfint! Jag brukar steka dem i grillpanna med lite olja/smör för att få de gyllenbruna. Strö gärna lite sesamfrön och svartpeppar över! Mums!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *