MODE & SKÖNHET,  SAMARBETEN,  shopping

IDEAL OF SWEDEN RABATTKOD JULI 2019

I samarbete med Ideal of sweden

Nu ska ni få se mitt senaste tillskott i min egna samling av Ideal of sweden produkter. Som ni vet älskar jag deras snygga skal!

Detta skal är designad av den tyska influencern Farina Opoku “Novalanalove” och finns i begränsad upplaga. ”Royal Fowl” har inspirerats av majestätiska påfågelsfjädrar och bjuder på ”boho” i överflöd. Det här är ett tidlöst ode till extravagant stil och till världens djärva vagabonder.

IDEAL OF SWEDEN RABATTKOD JULI 2019

Så läcker! Självklart ska ni få en rabattkod så att ni kan passa på att klicka hem denna eller något annat som ni tycker är fint! Direktlänk till shoppen HÄR! Använd koden ID20-RH611 i kassan så får du 20% på hela din order!

Vill du ha mer inspo på snygga skal jag shoppat hittar du dem HÄR, HÄR, HÄR & HÄR!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *