.RECEPT & MAT,  kött,  paj,  rester

PULLED PORK PAJ

Bland de godaste av pajer så är det faktiskt en lite av en restpaj! Jag brukar antingen göra denna supergoda paj eller så fryser jag in överbliven pulled pork och använder till min ugnspannkaka med pulled pork! Också gott en torsdag efter ärtsoppan!

PULLED PORK PAJ

Pulled Porkpaj

Pajskal
125 g smör
3 dl vetemjöl
2,5 msk vatten

pulled pork
3 dl ost

Äggstanning
4 ägg
2 dl grädde
2 dl mjölk salt & peppar

Gör degen och låt vila minst i en halvtimme i kylen. Förbered under tiden fyllningen. Stek upp pulled pork, riv osten och vispa samman äggstanningen.
Klä en pajform, nagga den och förgrädda i 15 minuter i 225 grader.
Tag ur och lägg i pulled pork, äggstanning och ost. Grädda i ytterligare 30 minuter tills den är gyllene brun och äggstanningen är färdig.

Servera med en matig sallad!

161004_36

161004_35

161004_34

161004_33

Jag gjorde två pajer, en med och utan ost. Dubbla bara receptet om du vill göra två pajer du med.

PULLED PORK PAJ

161004_28

PULLED PORK PAJ

Serverade med en mixsallad, körsbärstomater, peperoni, picklad rödlök, groddar och balsamico. Så gott!
Sugen på fler tips på vad du kan göra med pulled pork? HÄR hittar du mina recept!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *