.RECEPT & MATpastapastarätterresterskaldjur

RÄKPASTA & MATLÅDANS DAG

Idag är det matlådansdag!

Väl värd att fira för här hemma läggs matlådor nästan varje dag

Snabbtips på rester! Överblivna räkor blir det alltid! Använd dem! Släng inte!  Här hemma är vi duktiga på att ta hand om rester, överblivna maträtter osv.. De blir till matlådor och av rester tex denna räkpasta!

Resterna till denna pasta är handskalade räkor, överbliven Rhode islandsås (gjord på créme fraich, ketchup, salt & peppar) samt en överbliven salsa på tomater, purjolök och citronsaft.

Koka tagliatelle (bandpasta) enligt förpackningens anvisningarna och rör ihop alla ingredienser till såsen. Tillsätt en skvätt grädde och smaka av med salt, peppar & en skvätt citronsaft.

Blanda samman pasta och sås och avnjut med ev. riven ost (parmesan eller grana padano).


  

Pasta della casa 👌🏻

0

Lämna gärna en kommentar!