.RECEPT & MAT,  kött,  pasta,  rester

PASTA MED PULLED PORK

Jag gillar att ta reda på mat och inte kasta rester. Sporten är att göra en helt ny rätt tycker jag. Med pulled pork kan man göra flertal rätter. Överbliven brukar jag frysa in eller använda dagen efter.

Pulled porkpaj med bacon är hur gott som helst. Hotta upp den klassiska pannkakan i långpanna med stekt pulled pork, eller gör en variant på burgare med pulled pork eller som jag gjorde till en lördagslunch tillsammans med pasta. Hur gott???

Pasta med pulled pork

Koka pasta enligt anvisning.
Värm på pulled pork tillsammans med några skvättar grädde. Tillsätt pastan!

Voila! Så enkelt och oväntat gott!

PASTA MED PULLED PORK

Ser inte speciellt fancy ut men smaken! Mumma!

I denna version av pulled pork som var gjord av innerfilé hade jag fyllt min lerkruka med lök, morötter och gjort en marinad på japansk soya, krossade tomater med chili, vitlök och kryddor.

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.