♥ barnbarn,  ♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  LIVET

SOMMARSEMESTER 2017

Hej Hopp!

Meeen vilken underbar start på vår semester vi fått! Knapp 1½ vecka har avverkats och vi har hunnit MASSOR!

Riktigt roliga saker som de som står på must do listan! PÅ must do så städade jag (min) trädgårdsbod och vi kastade hur mycket som helst. Så skönt när man är i kastartagen! Trädgården har fått sig lite kärlek och det blommar och växer så det knakar! TUR att vi har en egen damm på tomten så att vi kan vattna. Squaschen kommer bli så fina att göra lite olika goa rätter på. Är sjukt sugen på att göra dessa friterade som jag gjorde förra året.

Under väldigt trevligt hamnar Valle veckan som var först ut. Och så beställde jag nya glasögon de gamla gick sönder efter 13 års trogen tjänst. Ska bli såååå skönt!

Dessutom hann vi bli klara med yngsta sonens rum (13-år) som maken hade målat på hans första semestervecka då jag ännu jobbade.

Efter Vallevecka följde grisfest med brännboll hos min bror. Och sedan kom makens familj hit. Full ös alltså en så attans roligt! Det är sommar med underbart väder och vi får äntligen tillbringa tid tillsammans.

Idag blev det löpning på Gräsö så check på den på my perfect summerlist ♥

Ska preppa lite inlägg åt er så får ni haka på! Insta är ju direkt -instant!

Nu började åskan mullra nu så dags att logga ut och stänga av allt så att åskan inte tar några enheter här hemma. Ni får njuta av min vackra Hibiskus som bor på vår inglasade så länge.

SOMMARSEMESTER 2017

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *