film/serier,  spaning,  TIPS

Seriehöst 2020 & Morden i Sandhamn

Här hemma har vi hunnit med att plöja igenom ett par serier denna sommar! Senaste säsongen av Outlander, men huuuuur spännande slutade den inte? Längtar tills den sjätte säsongen som kommer nästa år.

Sedan har vi D-play:at och kikat på Den stora hälsoresan och så det motsatta FULLT HUS med ett härligt gäng med skådespelare, eller vad sägs om Sven Melander,  Katarina Ewerlöf, Liv Mjönes, Fredde Granberg och Fredrik Hallgren . Sjukt rolig och passar på en söndag då regnet smattrar på rutorna om man inte vill fördjupa sig i kriminalare eller andra seriösa serier.

  Morden i midsommar säsong såg vi klart på igår. Måste säga att avsnitt två var mest fängslande… Hehe. Ja det var lilla jag som dök upp som Noras dotter Annas kompis Ines mamma! Kan inte avslöja något om handlingen  om ni inte har hunnit sett ännu. Men Bjuckar på några foton från filminspelningen från förra sommaren. Och ni vet väl att det spelas in ännu en säsong precis nu? Men mina läppar äro förseglade som vanligt…

Seriehöst 2020 & Morden i Sandhamn

 

Dark (tysk serie på Netflix) och The rain (Netflix) kikar vi också på. Och den svenska serien Partsan (Viaplay) fantastisk bra!

Svenska serier serier att se framemot är andra säsongen av  Bröllop, begravning och dop (C more) White wall (svt),

Älska mig S2 (ViaPlay), Sommaren -85 (SVT). Andra serier som är i pipen: Björnstad, Lyckoviken, Ambassadören, Top dog,
Robssons, Kärlek & anarki och Young Wallander.

 Utländska serier kommer det också en uppsjö av både nya säsonger och helt nya. Phu! Berätta gärna i en kommentar vilken din favoritserie är?

Jag ska uppdatera min stora serietipssida, har heeeelt förträngt denna nu på ett par månader. Kul att tipsa.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *