HUND ♥

Kerberoz 1 år

Så fyllde vår älskade pälskling Kerberoz Kebbe 1 år den 1 oktober. Så mycket kärlek och trygghet denna hund, nej VÄSEN ger. Alltid i närheten vår lilla bebis. Sover högt och bekvämt i sin fåtölj eller bredvid oss i soffan, helst i våra knän. Om natten kliver han upp smidigt och ligger i vår fotända tills någon av oss lämnar sängen och å tar han dennes plats och sträcker ut. Han är både längre och tyngre än mig men väldigt smidig i sina rörelser. Men när han sätter av i högsta fart är det som man släppt ut en häst i full galopp :)

 

Allt det goda som han älskar.

Väntar tålmodigt på ett varsågod.

Klart vargen ska ha en vargkompis (numera helt söndertrasad och slängd).

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *