.RECEPT & MAT,  fisk,  påsk

Matjessillskrans

Denna vackra och goda Matjessillskrans har jag gjort vid flertal tillfällen, påsk, midsommar och jul. Ja den passar vid alla våra högtider.

Har inget direkt recept med måttangivelser utan här är det bara att höfta på efter tycke och smak!

I min krans hade jag matjessill, kokta ägg, kokt potatis, smörstekta kavringssmulor (modell större), rom, gräslök, picklad rödlök, basilika och brynt smörcreme (bryn smör och blanda ihop med creme fraiche och en nypa salt).

Bygg kransen genom att lägg ut äggen först och sedan är det bara att plocka på de övriga ingredienserna. Svårare än så är det inte

Matjessillskrans Matjessillskrans Matjessillskrans Matjessillskrans

Mer inspo till påskens goda hittar du HÄR!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *