♥ kidsen,  FAMILJ,  LIVET,  MODE & SKÖNHET,  NÖJE,  RESOR & SEMESTER,  Stockholm,  TIPS

SELMA CITY SPA

Nu har vi varit och spa:at jag och mina döttrar ♥

Äntligen kom vi iväg! Yngsta dotra fick förra året bl.a. ett presentkort i studentpresent och äldsta dottern fick i julklapp så just nu i maj när det är fullt ös så körde vi en spa & relaxdag på Selma city spa och det var så underbart.
Selma city spa ligger högst upp, roof top på Clarion Hotel Sign.

Det visade sig även att vi valt den perfekta dagen då det var molnigt över Stockholm och det var inte så många som var sugna på utomhusbad. Men det var vi! :)
160523_5160523_6
Hissarna på Clarion Sign är bara för roliga! Välj mellan olika musikgenre och lyssna under hissturen. Vad vi valde var inte så svårt.

SELMA CITY SPA
Gillar roof top pooler och den uppe på Clarion Hotel Post var också bra.

160523_11
Jag och mina tjejer relaxar ♥SELMA CITY SPA
Bubbel så klart!160523_4

160523_2

Vi gjorde sparitual, bastade, slöade i loungen åt frukt och badade i flera timmar.160523_12
Lite besviken på lunchen som ingick i presentkorten. En liten vegetarisk wraps med bara blandsallad, lite hummus och parmesan… Dock var personalen urgullig och frågade och bytte ut till kycklingwrap men också denna innehöll ost då vi speciellt sa att en i sällskapet inte tycker om detta i just denna kombination.

Så till nästa gång blir det utgång när det vankas lunch! Dock var juicen god! :)

SELMA CITY SPA
Så här fint är det på andra sidan av roof top poolen. Här hittar man spabaren och en massa snygga och sköna loungemöbler.

160523_7 160523_8160523_14
Det är så mysigt att umgås med sina vuxna döttrar! (27 & 20 i år). Jag visste att det skulle komma något gott med att de blir vuxna ;)

160523_15
Tusen tack till mina underbara döttrar som hakade på denna dag! Redan ett oförglömligt minne och vi har redan nu bestämt att detta ska bli tradition! Naturligtvis måste vi testa andra SPA-resorter och ställen!

Share Button
 

2 Comments

  • Eva

    Tre fina tjejer, mor-dotter-dag, fina bilder, härlig dag. Jag och min dotter var också till Selma men i Värmland, härligt minne, som vi gärna gör om. Funderat på detta som ni besökte att sammanstråla på, kul att se. Yasuragi också mys, kram Eva

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *