FEST,  mode,  SPORT

FARS DAG INNEBANDY & 16

I går på farsdag så “firade” jag och barnen maken lite snabbt med presenter för att sedan tillbringa hela dagen bakom rinken i två olika hallar.

Kändes rätt skönt att ha fullbokad dag då det var första farsdag utan min far…

För att göra historian kort, idag 12 november är det fem månader sedan han avled efter 3 månaders kamp mot cancer, som tyvärr upptäcktes för sent och var spridd. Redan samma vecka som beskedet kom strålades han hårt och det resulterade i att han förlorade bennerverna och blev rullstolsbunden. Orkar inte berätta mer. Bara att jag saknar honom och att det gör ont.

 

Det var inte bara maken som fick present igår! Dessa sköna underställ ska vi ha på våra kalla löprundor i vinter. Dessa har jag shoppat från Campadre. Perfekt!

Innebandy blev det i alla fall! Lilleman stod i mål och vi vann den matchen. Sedan var det tonåringens tur att de gjorde även en bra match trots förlust med två mål.

Idag är det full rulle, Vi har en dotra som fyller sweet sixteen! Jisses så fort tiden går! Tårtan gjorde jag i morse och kvällens förrätt och huvudrätt står mise en place i kylen och väntar på tillredning. Vad det blev för gott för ni se en annan dag!

Ha en fin kväll, det ska jag ha med min älskade familj ♥
 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *