EVENT

TJEJKVÄLL A´LA GRAAF

Gårdagskväll spenderades på bloggfamiljens event i Sveriges närmaste stad. Enköping bjöd på en kylig kväll men så fort jag kom in hördes Malins Fnulans röst som presenterade mig inför bloggfamiljen som stod och hälsade alla välkomna. Jag fick varma kramen från Hannah, Malin, Victoria och Nina.

Mingelmat, bubbel och annat trevligt roade bloggfamiljens mamma Hannah Graaf oss minglare med. En mycket trevlig tillställning där jag fick träffa på en kär “gammal” väninna som jag har haft kontakt med länge via nätet och träffar IRL. Snyggingen Åse, som framgångsrikt driver 56kilo är det jag pratar om såklart!

Goa Mirka dök upp med Carola och så var Malin, allas vår Fnulan där som hjälper till som spindeln i nätet. Nina Niiinis (hela Sverige bakar) var hur go och glad som helst och jag hälsade som snabbast och sa några ord till “ensam mamma söker” Jenny också. (Ännu snyggare i verkligheten!)

Vackra Victoria som driver Matplatsen tillhör också bloggfamilj, och det var supertrevligt att träffa henne. (i mitten av fotot ovan)

Lite mingelbilder, Victoria Matplatsen, Åse 56kilo och Malin Fnulan! Och till sist men inte minst supertrevliga, jordnära och vackra Hannah Graaf! Toppentjejer!

Kvällens härliga goodiebag! Tusen tack för ett underbart event!

Share Button
 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *