.RECEPT & MAT,  ♥ barnbarn,  ♥ kidsen,  FAMILJ,  LIVET,  mellomacka

INNEBANDY, MELLOMACKA, BARNBARN

Hej på dig måndag,

igen!

Kickstartade veckan med ett pass med tabataintervaller. Fick grym inspiration igår när jag snackade med en löparvän som bla sprungit Stockholm maraton. Annars är man sjukt omsluten (och bortskämd) av grymma vänner som delar intresset. För ibland känner man sig som en marsian… Fick frågan igår varför vi tränar, ska ni springa lopp eller?… Både jag och min vän garvade och berättade att det är typ vår hobbies…. Att vi tycker det är kul och mår så klart bra av det. Dessutom är tävlingarna ett mål.

Som sagt ibland känner man sig som ett UFO… Men vi löpare är väl av ett annat släkte antar jag ;)
Förutom löparsnack så har helgen bestått i den numera ökända mellomackan! T o m min make säger det, lördagskväll och schlagerfestival är lika med mellomackan!

Andra chansen #Varma grönsaker & heta räkor.
140303_2
#Suddig mellomacka

Nybakad surdegsbaguette som botten (som inte syns på bild) Skär upp körsbärstomater, rödlök och minipaprikor som fräses i curry tillsätt räkor och avokado mot slutet. Häll i sweet chilisås, smaka av med svartpeppar och salt. Lägg upp den varma röran på det delade brödet, rör i hop en dressing på creme fraiche och sweet chili och droppa över citron på röran. Bon appetit!

OCH så har det varit innebandymatcher för sönerna i helgen. Gillar sporten mycket! Snabbt och roligt spel och de centimeterna de växer och se glädjen när de får göra mål är som att vinna högsta vinsten på lotto.

Och så har jag hunnit med att gosa med barnbarnet, också som högsta vinsten.
140303_1
#♡♡♡

Sammanfattningsvis en riktigt bra helg! Helt träningsfri men fylld med allt det andra viktiga i livet!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *