♥ kidsen,  FAMILJ,  HUND ♥,  JULEN

Julen 2020 Mardrömsjulen

Ingen jul & nyår är väl som denna och allra helst i denna Coronapandemi. Just nu är jag så himla trött på alla som bara gnäller att de inte får fira med allt och alla pga pandemin. Till er som bara gnäller som skiter i restriktioner och beter sig som om de är odödliga säger jag – Håll käften och skärp er!

Sorry för en otrevlig ton men det har varit en mardröm och är fortfarande. Ända sedan 12 december har jag oroats för min lilla mor som föll olyckligt i sitt hem och fick en fraktur på överarmen. Inlagd på sjukhuset drog hon på sig en lunginflammation och covid-19!!!! Fick reda på coviden när JAG ringer till sjukhuset som jag gör 1-2 gånger per dag för att höra status på självaste julafton att läkaren glömt att ringa mig personligen och att jag får reda på det via en sköterska. Hon testades flera gånger veckan innan då hon  blev inlagd negativt. Som en fet smäll i ansiktet. Allt är så ovisst och man trippar på tå. 

Inte nog med detta så fortsätter mardrömmen när en i familjen blev inlagd i förrgår för olika provtagningar (Inte Covid 19). Mitt hjärta brister och ligger utanför min kropp just nu. Sitter vid mobilen och väntar och ringer sjukhuset. Försöker att skärpa till ig mellan alla tårar och oro. Tur att man har valpis, han tar oss ut på promenader och får en att “skärpa till sig”. 

Nu har jag försökt att skriva ett inlägg i många dagar. Och nu gör jag det! Många dagar som varit omskakande men nu finns bara en väg och det är att vara starkare än Pippi Långstrump och gapa högre en Ronja Rövardotter. Vara lika ödmjuk som Madicken och lika finurlig som Lotta på Bråkmakargatan. Tillsammans är vi starka, och fixar detta. Laddar om min bösse och återkommer…

Julen då? Den blev som sagt väldigt lugn med de barn och sambos vi träffar oftast. Sju vid bordet och en stilla afton som slutade runt tio då alla åkte hem till sitt. 

Återkommer nästa år. Önskar alla en riktigt gott nytt år. Må detta år 2020 dra åt fanders. 2021 kommer tyvärr att börja i samma anda som den slutar men vi är redo! Ta hand om er & de kära. Viktigaste av allt är familjen ♥

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.