LIVET,  mode,  SPORT,  träning

HINNA TRÄNA & SPORTMODE

Maj gick i ett rasade fart och nu är vi snart halvvägs inne i juni! Hjälp!

I veckan som gick hann vi med två studentfiranden, en ledig nationaldag med underbara 13 km med bitvis trail. Lovely!

Veckan kickstartade igår med ett morgonpass a´la Lofsan. Precis i min smak med intensiva pass som faktiskt hinns med! ;) På kvällen blev det ett backpass med maken i sommarregnet.

Det där om att HINNA med sin träning ligger nog lite i varför man tränar. Jag tränar inte för att jag måste, jag tränar för att jag gillar det!  Jag mår fantastiskt bra av det och för att jag vill vara stark i min kropp och ha bra flås, bra hjärtpump. Jag vill springa ikapp med mina barnbarn när jag är 60. Resa jorden runt med min make när jag är 70 och springa halva & hela marathons…

Träningen är en del av mitt liv, dvs min livsstil precis som andra har sina intressen. Jag planerar utifrån jobbet, familjen, barnens aktiviteter och sedan får jag kila in träningen däremellan. För mig passar fyspass på morgonen av den kortare varianten. En tabatintervall x5/x7. På kvällen väljer jag ofta att ta ett löppass, ibland fys eller kombinerat.

Jag hör ofta att det är så svårt med morgonträning, man kommer aldrig igång och så går tiden och så var det dags att jobba…

Ett litet tips är att hoppa i träningsplaggen direkt när man vaknar. Sedan är det bara att hitta sin morgonrutin som funkar med att få iväg barn till skolan, frukost, träning osv…

I veckan kommer nedanstående plagg hem till mig som jag tänkt ska testa kvalitén på!

Varumärket heter 2117 of Sweden och som namnet avslöjar är det svenskt.

Nope! Jag har inte betalt eller får sponsring för att jag gör detta! Jag köper in dessa själv till min butik och hoppas att de så småningom kan ingå i vårt sortiment eftersom vi vill så gärna att företaget ska spegla vår livsstil.

Återkommer med rapport om plaggen och kommer då att jämföra med de varumärken som jag hittills har slitit på.

Nej nu mina läsare, är klockan 0800 och sista barnet är iväg till skolan så nu blir det ett pass här innan jobbet!

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *