.RECEPT & MAT,  ♥ barnbarn,  ♥ kidsen,  ♥ vi,  bakning,  dessert,  FAMILJ,  FEST,  förrätt,  HEMMA HOS,  HÖGTIDER,  kök,  LIVET,  NÖJE,  tårta,  trerätters

I´M ALIVE!

Men det är lite mycket nu! Efter att skrivit förra inlägget så var jag iväg på en föreläsning/kurs jag höll i!
141114_1
Spännande och så klart liiite nervöst eftersom det var första gången och man är inte mer än en människa!

Sedan har det bara åkt på i 130! Webbjobb och ännu ett jobb som jag började på denna vecka! Så himla spännande och det sammanlänkas med det jag kan och sysslar med. Inte för evigt men ett vikariat som ger fler strängar på min lyra vilket jag gillar! Kommer aldrig att sluta vara vetgirig och testa mina vingar tror jag!

Men mitt i allt detta och lite omställning så fyllde älskade yngsta dotra 18 år också! 18 år! Så enligt önskemål fixade jag en trerättersmeny till henne och gästerna.

Förrätt:Räkbakelser, huvudrätt: Fläskkotletter, gräddsås, rotfrukter i ugn, dessert: chokladtårta
141113_8
Räkbakelser är favorit i repris här hemma!
141113_9
Nomnom! Så gott och enkelt att göra. Jag brukar alltid göra den en dag i förväg (bröd och räkröran) så att den saftar till sig. Dedan dekorerar jag samma dag det är dags att äta!141113_6
Gjorde en mastig god chokladtårtbotten. Som fyllning kokade jag snabbt ihop egen sylt med hallon från årets trädgårdsskörd och socker. Gjorde en supersmarrig Geishafluff (Dotra älskar Geishachoklad)
141113_4
Och så var önskemålet chokladfingrar runtomkring…
141113_7
Mellansyskonen som en gång i tiden var som ler och långhalm ♥ Jeppe (fyller 16 i februari) serverar syrran tårtan och jag försöker att fotografera (som vanligt)
141113_3
Lite snett och vint blev banden men är det hemmagjort så är det! ;)141113_5
Alla dessa foton på den stackars tårtan är spridda över alla sociala medier via barnen :)141113_2

Denna vecka sätter jag stor parentes om när det gäller träningen! Har varit allt för fokuserad på jobbet och födelsedagen så det blir omstart imorgon! Tänk vad “beroende” man blir av sin träning/löpning! Det är som att längta efter en kär gammal vän…. :)

Hoppas ni får en mysig helg! Här blir det ett löparpass, innebandy och förhoppningsvis lite julplanering också!

 

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *