.RECEPT & MAT,  grillat/tillbehör,  kött,  tillbehör

GRILLADE REVBENSSPJÄLL & SKÖNA BÖNOR

Nu börjar de att mogna en efter en mina sköna bönor! Vackra slanka men man får se upp så att de inte tappar färgen! Jag låter de få lite hett vatten över sig en kort stund innan jag kyler ner dem fort igen för att behålla färgen! Lite salt på och de är redo att ätas! Bästa ekomaten! Närproducerad och biodynamisk!
140803_4
Till mina bönor blev det tjocka härliga revbensspjäll! Jag kokade de möra i ca tre timmar. Sedan gjorde jag en marinad/glace på soya, sweet chili, honung och sesamfrön.140803_2140803_1
Serverade spjällen tillsammans med klyftpotatis, gräddsås, smörstekta champinjoner och så bönorna!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *