JOBBLIVET

MY PERFECT SUMMER LIST 2018

Enligt trad. har det börjas att snickra på min sommarlista inför sommaren! Men sommarlistan menar jag även dagar då jag jobbar! Juli-augusti månaderna ska vara fyllda av må bra och ladda batterierna. Tre veckor är totalt förbjudna att jobba på. Något helt nytt för mig.

Blir det någon resa eller äventyr i sommar?
♥ JAAAA! Vi har bokat och planerat vår oförglömliga resa vår tvåveckors resa till Sicilien det senaste halvåret!
Vi firar 20-årig bröllopsdag och vill gör något extra! Sicilien verkar ha ALLT! Naturen, storstadspuls i Palermo, vackra små städer och oförglömliga byar som bara väntar på att utforskas och upptäckas. Dessutom ar jag hört att maten inte är så pjåkig heller! Mer om våra planer och om resan finns i ett separat inlägg! Häng med oss vettja!

♥ Någon liten tripp med barnbarnet under Valleveckan blir det också! Närmare bestämd en träff med Ville Viking och muminfamiljen i Nådindal!

♥ Årets familjeupptåg blir en heldags paintball, så taggad!


Chasing waterfall in Samos 2017

MY PERFECT SUMMER LIST 2018
Hike Mt Kerkis, Pythagoras cave Samos 2017

Sommarens husprojekt?
♥ Mycket småfix och större projekt att ro i land

♥ Snickra på huset

♥ Ny entré

♥ Måla om möbler! Bl.a.. byrå, garderob barstolar och lite annat.

♥ Projekt hotellrum kanske är dags att ta tag?

♥ Nya gardiner i v.rummet är på G just nu!

150909_29

Längtar att få tillbringa mer tid här i sommar!

Och på hemmaplan vad gör jag om det regnar?
♥ Testar olika recept.

♥ Bakar ohämmat och fikar med familia.

♥ Plöjer ohämmat någon serie.

♥ Fixar och röjer i garderober och skåp.

♥ Fikar i massor och äter chips med dipp.

CHURROS MED CHOKLADSÅS

Churros måste göras!

När solen skiner då vill jag pyssla med detta!
♥ Gräver i trädgården såklart! Har två rabatter att gräva och fixa i enligt plan.

♥ Rensa ogräs hör till trädgårdslivet.

♥ Sitter i solstolen eller ligger i solsängen med en av mina sommarböcker.

♥ Öva handstående/huvudstående på gräsmattan

♥ springer (kanske inte helt otippat) måste få till ett stilla sommarregn hos vädergudarna.

♥ Gå ut i skogen och kika efter svamp och bär på sensommaren.

160822_13

Vad gör jag inte i sommar när jag har semester?
♥ Jobbar på nya projekt som jag bokat upp utan väntar till projektstart (absolut inte, ny utmaning för mig att INTE säga ja)

Ska du jobba på semestern?
♥ Jamen JA! Alltså jag är 365 dagar om året min egen förutom när jag säsongsjobbar. Detta innebär att jag är min egna reklampelare och måste därmed marknadsföra mig och mina tjänster. Alla samsas under samma tak. Min webbyrå, fotografi, bloggen och mina filmjobb. Så jag måste göra om min sajt för mitt företag, men detta tycker jag är lite skoj eftersom jag jobbar som vanligt för mig själv. Tänkte även hinna med att göra mediakit osv.

♥ Dyker det upp något kul filmjobb så tackar jag inte nej. Dock har jag redan tackat nej till ett längre jobb då vi är på Sicilien.

Morden i Sandhamn

3

Lämna gärna en kommentar!