♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  JOBB,  LIVET,  LÖPNING & TRÄNING,  NÖJE,  SPORT

VÄLKOMMEN VARDAG

Hej mitt i veckan och efter 14 dagars lång ledighet med familjen via den fröjdefulla julen, genom den oförglömliga fantastiska nyårsafton till den avslutande trettondagshelgen så är vi åter inne i vardagen.

Imorgon skola för barnen och jobb idag för oss vuxna.

Den senaste veckan har vi fyllt med FAMILJEN.
*Återupplivat våra dagar/kvällar med Super Mario på Wii.

150107_1

*Inlett årets träningsprojekt för alla som springer tjur/kalvruset och kallar det #campmalmborg. Hittills två pass gjorda. Ett löppass anpassat för juniorer/seniorer (2 respektive 12 km). Åkt skridskor på vår “fjärd” i en timme! Så underbart!

*Varit på innebandycup i Örsundsbro och vunnit över AIK!

Nu är batterierna fulladdade och inspirerad att ta sig an en ny säsong av jobb, träning & upptåg! Massor av roligheter är redan inbokade på både jobb/familj/sportfronten!

Så 2015 här kommer jag!

Återkommer som lovat med ett gäng smarriga recept väldigt snart i en dator nära dig ;) Glöm nu inte att titta på Sveriges mästerkock ikväll! Visst? Klart ett av de bästa program som är värda att slå sig ned i fåtöljen och titta på.

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *