.RECEPT & MAT

Juli välkommen!

Hej hej hallå!

Ett bra tag sedan jag hade tid att ta mig an min lilla hobby, bloggen.  Fler fritidsintressen som fått stryka å foten denna vår och sommar. Löpning och träning har jag knappt hunnit eller orkat med. Till skillnad med många människor som stannat hemma i karantän har jag aldrig jobbat så mycket denna säsong! Galet!

Och då på en och samma arbetsplats dessutom. Helt naturligt blev det resestopp och där med inga inspelningar i Stockholm. När tvåtimmars gränsen infördes åkte vi en gång till stora staden för en utomhusscen. Ännu en i närområdet och i fredags var jag till Uppsala för ett modelluppdrag. Sedan hände något och castingansvarig för känd serie ringde och frågade om jag kunde i veckan men nope och sedan hörde castingen av sig igen och undrade om jag kunde nu i helgen men det går ju inte jobbet och jag är gifta i ett par veckor till, svårt att få in folk. Dock har jag varit ledig i två dagar i rad nu och det känns så konstigt för mig som typ bor på jobbet. Kommer att sitta sedan och ropa när jag ser serien att den rollen blev jag tillfrågad för och den (och den och den) många tyvärr nej. Och jag grämer mig såklart, att få tacka nej till världens roligaste jobb.

Två lediga dagar denna vecka och på den första  fick bli en långpanna om 15 km med maken och trädgårdsfix.

Andra lediga dagen gjorde vi inte många knop. Måste bara få vara och “vila”. Vi var dock iväg och beställde ny säng!!! Äntligen! Har haft vår gamla i hundra år nu och det känns i kroppen att den inte är ultimat. Vi stegade in och sa att vi vill ha hotellsängar och vips fick vi goda bra råd och provlåg. Åkte hem och funderade och stötte & blötte färgen gaveln och åkte tillbaka innan stängning och la en order.

I år satsar vi mycket på att renovera hemmet och fixa lite nytt. Vi njuter av fulla drag och fixar och trixar. Maken är expert på Blocket och köper hem nya saker biiiiilligt. Vips så hade vi en glasdörr istället för det där draperiet som blir så där sunkigt i badrummet. OPA!

Juli välkommen!

Jag står för blommor & blader och allt i inredningsdesign förstås ;) Uppstammat olivträd men klängig klematis. Luktärter och snygg trådkorg.

Älskade blomster! Min gamla Ingrid Bergman (röda ros) som häng med i massor av år tillsammans med stjärnlobelia, batat och en Plectranthus “Nico”.  I den andra krukna längst bak Alunrot, Paradisblomster och en svart Petunia. I lilla krukan snygga krasse, Sommarljus och Chokladskära.

Älskade gigantiska monster honungsrosen!

Testade nytt allt-i-ett gellack! ska berätta mer senare när jag utvärderat det. Men i dagsläget har jag haft det i en vecka och det sitter!

Det var lite om allt och inget!

Fridens ♥

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *