HEMMA HOS,  matsal

HEMLIGA KISTAN

Jag gillar ju fiffiga och snygga (enligt mig) och lite annorlunda förvaring. Gissa på bilden nedan (scrolla inte!) vad vi förvarar i den röda tunnan respektive den vita kistan….
150309_13

150309_12
Eldmaterial! I den röda tunnan ligger brännbart som underlättar tändningen och i kistan ligger värmeloggs (briketter)! Den är rymlig och sväljer hela fyra paket! Kistan är ett gammalt arvegods som målats om och nu fått denna förtjänstfulla plats ch uppdrag. Hellre att man tar fram och använder ting än att man ställer undan dem på vinden eller i ett förråd. Visst ska man vara aktsam om och inte måla allt, men just denna underbara kista hittade hem hos oss efter många år som nalleförvaring till de då yngre barnen.

Har du tips på någon rolig förvaring? Jag har även dessa underbara kistor/lådor som förvaring och extra bord i vardagsrummet.

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *