löpar/sportmode,  LÖPNING & TRÄNING,  MODE & SKÖNHET,  shopping,  TIPS

SPORTMODE & INTERVALLER

Finns inget roligare än sportmode! Eller hur? Människokläder -som Alla kan träna Ida kallar det!  i all ära men det är sportkläder som kan kicka igång mitt klickfinger och köplusta. (Kan bero på att jag jobbat i modebranschen för människokläder i ett par år nu) Jag har mappar med kläder och “muste have” och önskelistor på just löpar/träningplagg. Brukar välja med omsorg men igår struntade jag i om det funkar att springa i och klickade hem följande från Gina Tricot.
Grymt snygga och roligt med att leomönstret går i svart/grått/vitt! Lätt att matcha! Leopardmönstrat har varit på tapeten många år nu och hänger kvar ett tag till. Passade på att klicka hem en ny sport-bh och träningstopp också, riktigt snygg i ryggen. 140212
#Gina Tricot #SS-14  #roar!

Gårdagens pass bestod av intervaller på band i gymmet. Jag älskar intervaller! Att få testa kroppen och benen OCH PANNBENET! Varierade farten 15,5-18 km/h i en pyramid och sedan körde jag ett par 20-30 sec i 18-fart. Kändes roligt och helt OK efteråt och jag känner att det finns ännu mer inne i kroppen så nästa intervallpass ska bli tuffare.
Det är på tiden att köra ett testpass om 5 km också! Det får nog bli nästa pass på bandet.
Onsdagen kickade jag igång med ett arm/axelpass. Otroligt vilken skillnad det är att vara stark inte bara i bålen utan även ha koll på axlarna när man springer.

Jag och dottern bakade en himmelsk god morotskaka till kvällsfikat! Recept kommer senare!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *