TRÄDGÅRD,  vår

MARS I TRÄDGÅRDEN

Ljuvliga soliga marsdagar har vi men ack med kalla frostiga nätter!

Tänk på att inte städa för mycket i trädgården ännu, de kalla nätterna kan nypa dina blommor och de solens ivriga vårstrålar kan bränna din växter.
Så tänk på att skydda de spröda små som knoppas! Räfsa eller kratta inte heller ännu din gräsmatta eftersom rötterna inte ännu etablerat sig. Även jag är galet sugen att räfsa och städa så gör jag inte trädgården en tjänst. Jag får hålla mig till de andra ytorna i trädgården som är fylld med sten. DÄR får jag lövrensa!
150311_1
Mars i trädgården
150311_2
I min trädgård blommar just nu krokusar och snödroppar! Om knappt en månad sätter jag de första vårblommorna i form av penséer för att hälsa våren välkommen och lagom till påsken! I år på min to do list a´la trädgård står omgrävning och helt ny design i vår stooooora söderrabatt! Tänkte sätta fart rätt snart för ju längre fram i säsongen vi kommer så knoppas det och börjar bomma och då säger hjärtat nej inte gräva bort ;).
HÄR ser den nästan ut nu, bilder från våren-13.
150311_3
En söt liten vän som även hjälper till i trädgården och gärna käkar löss! Bra va?

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *