en halvmara i månaden,  LIVET,  LÖPNING & TRÄNING

EN HALVMARA I MÅNADEN MARS

Helgens väder! Alltså vad härligt! Nu händer det snart att våren vågar ta sats och sedan blir det rena rama vårfloden med alla denna snö!

En lugn helg med innebandy och igår betade vi av mars månads – En halvmara i månaden! Vackert och varmt ute! Nästan för varm för tre lager blev det. Märks att vi inte hunnit med så mycket löpning de senaste veckorna för det gick i snigeltempo. Men vad gör det när man har solsken, make och snickers och smågodis på turen.

EN HALVMARA I MÅNADEN MARS

EN HALVMARA I MÅNADEN MARS

EN HALVMARA I MÅNADEN MARS

EN HALVMARA I MÅNADEN MARS

Fågelbordet som far byggde för jätte längesen. För 6 år sedan var han döende i cancer. 13 mars fick vi beskedet och tre månader senare var han borta. På skolavslutningen. Minnet och fågelboet lever kvar i vår trädgård. Måste måla om det när det är dags för oss att måla huset för att skydda träet så att de håller många år till. ♥

Jag är inne på mitt sjätte år som löpare. Det har govt mig så mycket. Egentid med maken, oändliga km och timmar i löparskorna. Roliga, tuffa och oförglömliga lopp. Resor, hotell och minnen. Men främst ett friskare sinne. Att rensa ut, att kalibrera kropp och knopp. Eller som Petter skrev “Måste marinera mina tankar spring”. Den låten säger allt, så bra!

Baby dina fotospår springer jag
Om jag inte orkar kryper in i mål
Ge mig lite eld, eld, eld så brinner jag
Se den där glöden kommer inifrån

Så jag springer tills benarna viker sig
Och jag känner elden i mig
Jag finns där om kraften skriker nej
Låt den aldrig bryta dig

Som att stå på toppen av ett berg

Gamle Dizel går in på sitt 11 levnadsår. ♥

Laddar inför denna vecka med tre roliga jobb! Ska förbereda lite inlägg och en rabattkod åt er medan jag är iväg och jobbar med annat.

Gogogog Måndag!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *