.RECEPT & MAT,  hamburgare

Malmburgare

Malmburgare var det här! Alltid höftade och lite olika gång för gång men alltid gjord av en Malmburgare…

Denna variant är på nötfärs, tar i lita grädde för att få in lite fett och slippa att de blir så stampiga. salt, vitpeppar, fem kryddor, paprikapulver och lite chiliflakes blandas i, forma till burgare och grilla. De sista minutrarna draperar jag minst 2 cheddarostskivor med chilismak.

Servera med friterade pommes ( det ska vara i fritös med olja!) knaperstekt bacon, en sallad på egenodlade jordgubbar, tomater, romansallad och rödlök. Och så en sträng med majonnäs så klart.

Kebbe är väldigt väluppfostrad. Se men inte röra ♥

Blev visst smygfotograferad hehe.

MalmburgareMamburgare hur gott?

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *