handelsträdgården,  HEMMA HOS,  JOBB,  löpning,  trädgård,  träning,  vår,  veckans pass

TRÄDGÅRDSMÄSTARENS DOTTER

Hej hej! 

Så här är det, det är mycket nu!

Fyra dagar i veckan ser min uniform ut då här… Tjusig va? Gissa jobbet? Hehe jag jobbar ju inte bara på min egna webbyrå utan även på en handelsträdgård! Jag älskar ju trädgårdsfix som ni vet och inte helt otippat jobbat med detta och fått det via modersmjölken då jag är uppvuxen på en Handelsträdgård och grönsaksodling. Så från och till har jag jobbat på samma ställe i 15 år! <3 (Jag studerade bl.a företag, ekonomi, marknadsföring, näthandel & drev i några år en butik med tillhörande webbshop). Kul men till slut längtar hjärtat ut och just nu stormtrivs jag i mina två världar!Underbara Annueller, sommarplantor fick vi in idag. Förutom försäljningen så är det inte heller otippat att jag står för den digitala marknadsföringen via sociala medier. Företaget finns på www.upplandsblomman.se och på Facebook & Instgram med samma namn. Följ och få tips och råd! 

De andra tre jobbar jag på hemmakontoret eller ute hos kunder. Just nu har jag ett par rejäla projekt som ska sjösättas vilket är riktigt inspirerande och roligt. 

Mellan sju dagars jobb försöker jag träna, löpa och umgås med familia! Så mycket mer hinns inte just nu men lite roligheter har vi inplanerat! Löplopp står som spön i backen de kommande veckorna.

Veckans pass har soo far blivit tantgympa, backintervaller och innebandymatch föräldrar VS killaget. En lugn vecka mao! 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *